Livrarea se face in orice localitate din Romania in 3 zile, zile lucratoare, prin curierat rapid NEMO Express, cost 15 lei/colet. Transportul este gratuit la comenzi peste 299 lei.


Termenul de livrare este orientativ si se aplica doar produselor care se afla pe stoc in momentul plasarii comenzii. Pentru produsele care au specificata o alta data de livrare in descrierea produsului, termenul de livrare se scurge din momentul datei precizate. Termenul exact de livrare se va comunica clientului dupa depunerea comenzii si nu poate fi mai mare de 30 de zile din momentul depunerii acesteia.


IMPORTANT! O data plasata comanda, va vom contacta telefonic pentru confirmare. Numai dupa ce veti raspunde va vom expedia comanda. Clientii care nu vor raspunde dupa 3 incercari, le vom anula comanda, presupunand ca aceasta nu mai este dorita.


Pentru a primi coletul a doua zi lucratoare, este necesar sa depui comanda pana in ora 15:30. Inaintea finalizarii comenzii te rugam să alegi modalitatea de livrare dorita, iar taxa de transport se adauga automat la comanda ta. 


La primul colet neridicat, ne rezervam dreptul de a nu mai livra nicio comanda prin ramburs, fiind necesar ca plata pentru viitoarele comenzi să fie efectuata in avans, prin card bancar.

PLATA

Ramburs

Plătești numerar contravaloarea comenzii, direct la curier, NEMO Express, la preluarea coletului, doar pentru livrarile pe teritoriul României.

Cu Cardul (Online)

Plătești online cu orice card Visa sau Mastercard în condiții de siguranță deplină, prin procesatorul PayU.  Plata este securizată la cele mai înalte standarde, inclusiv 3D Secure.Pentru tranzacții, nu se percepe niciun comision suplimentar.

PayPal™ (Online)

Plătești ONLINE prin PayPal™

Transfer Bancar

Plătești de la orice bancă la care ai un cont curent sau card. Dacă ai activat serviciul de Internet Banking sau Mobile Banking, o poți face foarte simplu. Comanda ta va fi rezervată 3 zile, timp necesar pentru transferul plății în contul nostru.

Royal Motors SRL

Alpha Bank Pitesti

Cont RON: RO67BUCU8502302511RO01

Inregistreaza un cont nou

Already have an account?
Autentifica-te Sau Reseteaza Parola