Ramburs
Plătești numerar contravaloarea comenzii, direct la curier, DPD Courier, la preluarea coletului, doar pentru livrarile pe teritoriul României.

Cu Cardul (Online)
Plătești online cu orice card Visa sau Mastercard în condiții de siguranță deplină, prin procesatorul PayU.  Plata este securizată la cele mai înalte standarde, inclusiv 3D Secure.Pentru tranzacții, nu se percepe niciun comision suplimentar.

PayPal™ (Online)
Plătești ONLINE prin PayPal™

Transfer Bancar
Plătești de la orice bancă la care ai un cont curent sau card. Dacă ai activat serviciul de Internet Banking sau Mobile Banking, o poți face foarte simplu. Comanda ta va fi rezervată 3 zile, timp necesar pentru transferul plății în contul nostru.
 
Tarife
- Tarifele de livrare pentru locatii speciale sunt individuale si vor fi platite cu cardul bancar, inainte de livrare.
- Tarif de ambalare speciala - 14.99 RON - ambalarea intr-o punga speciala a produsului in interiorul cutiei de carton.
- Tarif de ambalare - 19.99 RON / pachet in cazul in care se retrimite un produs returnat cu urme de purtare. Nu se aplica la livrarea initiala, dar se aplica in toate celelalte situatii de retrimitere a pachetului catre client.
- Tarif de modificare a lungimii produsului - (13.99 RON - 24.99 RON) / produs (nu se accepta returul produsului, iar plata va fi efectuata cu cardul inainte de livrare).

Royal Motors SRL

Alpha Bank Pitesti

Cont RON: RO67BUCU8502302511RO01

Toate acestea, pentru a va face mai usoara si mai placuta vizita in magazinul nostru online!

  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password