Livrarea se face in orice localitate din Romania in 48-72 ore, prin curierat rapid DPD Courier, cost 15 lei/colet. Transportul este gratuit la comenzi peste 299 lei.


Termenul de livrare este orientativ si se aplica doar produselor care se afla pe stoc in momentul plasarii comenzii. Pentru produsele care au specificata o alta data de livrare in descrierea produsului, termenul de livrare se scurge din momentul datei precizate. Termenul exact de livrare se va comunica clientului dupa depunerea comenzii si nu poate fi mai mare de 30 de zile din momentul depunerii acesteia.


IMPORTANT! O data plasata comanda, va vom contacta telefonic pentru confirmare. Numai dupa ce veti raspunde va vom expedia comanda. Clientii care nu vor raspunde dupa 3 incercari, le vom anula comanda, presupunand ca aceasta nu mai este dorita.


Pentru a primi coletul a doua zi lucratoare, este necesar sa depui comanda pana in ora 15:30. Inaintea finalizarii comenzii te rugam să alegi modalitatea de livrare dorita, iar taxa de transport se adauga automat la comanda ta. 


La primul colet neridicat, ne rezervam dreptul de a nu mai livra nicio comanda prin ramburs, fiind necesar ca plata pentru viitoarele comenzi să fie efectuata in avans, prin card bancar.

  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password